oklejanie auta BMW M6 e63
oklejanie auta BMW M6 e63
Witam,
Szukam solidnej firmy we Wrocławiu zajmująca się profesjonalnym oklejaniem samochodów, interesuje mnie oklejenie całego BMW M6 na biały mat (bez dachu). Znacie jakąś firmę godną polecenia we Wrocławiu i okolicach?
Szukam solidnej firmy we Wrocławiu zajmująca się profesjonalnym oklejaniem samochodów, interesuje mnie oklejenie całego BMW M6 na biały mat (bez dachu). Znacie jakąś firmę godną polecenia we Wrocławiu i okolicach?
Re: oklejanie auta BMW M6 e63
A wiesz już mniej więcej co chcesz dokładnie zrobić. Ja co prawda poszukiwałem jakiś czas temu w stolicy i trafiłem na taką firmę http://www.megaoklejanie.pl/galeria/
ale warto rozważyć wszelkie warianty i zrobić to z głową, bo jednak troszkę możesz z taką reklamą pojezdzić. Dlatego dobrze rozejrzyj się w firmach i wybierz tą najlepszą.
ale warto rozważyć wszelkie warianty i zrobić to z głową, bo jednak troszkę możesz z taką reklamą pojezdzić. Dlatego dobrze rozejrzyj się w firmach i wybierz tą najlepszą.
www.aplikatorzy.pl - minusem jest lokalizacja, która zupełnie nie odpowiada podanym przez Ciebie kryteriom. Mimo tego, może jednak się przyda.
Najważniejsze jest to żeby mimo wszystko trafić na naprawde dobrą firme, która nie spartaczy całej roboty i w razie czego po zdjęciu foli auto będzie wyglądało tak jak przed oklejeniem.
- --==maly==----
- Auto: M3 F80 17"
A ja bym sobie darował bo szkoda lakieru potem przy odklejaniu tego gówna jest masakra i jak gdzieś miałeś lakierowane auto to duże prawdopodobieństwo,że na rantach odejdzie z bezbarwnym lakierem.
A nawet jak nie to całe auto do polerki jak masz ładny lakier to szkoda go niszczyć.
A nawet jak nie to całe auto do polerki jak masz ładny lakier to szkoda go niszczyć.
Cześć
Zapraszam do Naszej firmy.
www.motionmotive.pl
Lokalizacja jest co prawda dość odległa ale zapewniamy bardzo wysoką jakość świadczonej usługi. Oklejaliśmy już M6 i wiem jak to zrobić żeby było dobrze
Zapraszam do Naszej firmy.
www.motionmotive.pl
Lokalizacja jest co prawda dość odległa ale zapewniamy bardzo wysoką jakość świadczonej usługi. Oklejaliśmy już M6 i wiem jak to zrobić żeby było dobrze

Witam,
Jak by ktoś chciał okleić m-ke w bardzo solidny sposób to podaje namiar - 513-785-300 i powiedźcie że jesteście z mforum to będzie zniżka
Pozdrawiam.
Jak by ktoś chciał okleić m-ke w bardzo solidny sposób to podaje namiar - 513-785-300 i powiedźcie że jesteście z mforum to będzie zniżka

Pozdrawiam.
-
Ja także nie polecam oklejać,potem są straszne problemy z lakierem w przypadku kiedy wykonasz to niedokładnie,mało precyzyjnie i po kosztach. W sumie nigdy mnie to nie kręciło,lepiej zainwestować w inne elementy do swojego samochodu.
Sprawdź tu: http://autofoliastudio.com/index-1.php" onclick="window.open(this.href);return false;